Tech

Amazon Better India Quiz Answer: Play And Win Rs 10,000 Pay Balance (10 Prizes)

Better India Quiz Answer: 26 Jan 2020

Amazon Better India Quiz Answer
Amazon Better India Quiz Answer

Today’s Amazon Quiz Details:

  • Amazon quiz today prize – 26000Rs Amazon Pay Balance
  • Amazon quiz Date – 26th Jan 2020 To 1st Feb 2020 11:59 PM
  • Winners List Will Declare On – 29th Feb 2020
  • Winner: 10

How To Play Quiz? Follow the below-mentioned steps.

1. Download Amazon App From Google Play Store OR Apple Store.
2. Open & Sign in to the Amazon App.
3. Sign in to the Amazon App. In case you are not signed in, you will be directed to a sign-in page
4. Search for Fun Zone
5. Select First Fun Zone Option
4. There you will find lots of quizzes select the “Better India”
5. Answer all the questions correctly to enter the lucky draw.

Amazon Better India Quiz Answers – Jan  26, 2020

Q1- A program in Amazon has over 180,000 women entrepreneurs showcasing their products online? What is it called?
Ans- Amazon Saheli
Q2- Amazon India has taken major efforts in reducing the use of single use plastic. Currently what percentage of the packaging in Amazon India Fulfillment Centers is single use plastic?
Ans- 7%
Q3- In small towns, Amazon has partnered with 14,500+ stores to help shoppers bridge the digital divide and start shopping online. What are these stores called?
Ans- Amazon Easy
Q4- Amazon has vowed to add 10,000 Electric vehicles to its delivery line by 2025. (True or False)
Ans- TRUE
Q5- Which of these locations does Amazon deliver its products to?
Ans- All of the above
Q6 – Amazon has the vision to make all Amazon shipments net-zero carbon, with 50% of all shipments net zero carbon by 2030. What is the name given to this initiative?
Ans- Shipment Zero
Q7 – Which Amazon program showcases unique arts and crafts from over 20 states?
Ans- Amazon Karigar
Q8 – Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?
Ans- Mahila E-haat

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker