Amazon Quiz Answers

Flipkart 12th Oct 2020 Super Fan Quiz Answers – Play And Win ₹1000 gift vouchers

Flipkart Super Fan Quiz Answers:

Super Fan Quiz Answers
Super Fan Quiz Answers
Flipkart Super Fan Quiz Details: 12th Oct 2020
  • Quiz Date: 12th Oct 2020
  • Celebrity: Kareena Kapoor
  • Total Winner: 1
How To Play Super Fan Quiz Flipkart Quiz
  • Download Flipkart app
  • Login to Flipkart
  • Click on the games section
  • Scroll down and locate Super Fan Quiz
  • Click on that and answer all correct question

Rewards :
1. ₹1000 gift vouchers
2. ₹50 gift vouchers
3.  Supercoins for winners

Flipkart Super Fan Quiz Answers – 12th Oct 2020

Answers Will update on 12.05 AM. (Please Refresh Page)

Flipkart Super Fan Quiz Answers – 11th Oct 2020

Q1. What is my secret talent?
Answer 1: Touching my tongue to my nose

Q2. What is my favourite team sport?
Answer 2: Cricket

Q3. What is my favourite ice cream flavour?
Answer 3: Cookies and Cream

Q4. My favourite family holiday was to which place?
Answer 4: Africa

Q5. I am allergic to cheese
Answer 5: False

Q6. One emoji that I use the most is the eye roll
Answer 6: False

Q7. The first thing I do in the morning is check my phone
Answer 7: True

Q8. If this film was remade today I would love to be a part of it. The film is _____
Answer 8: Kuch Kuch Hota Hai

Q9. I regularly use this movie dialogue. The dialogue is ____
Answer 9: Main apni favourite hoon

Q10. If my life had a hindi theme song then it would be ____
Answer 10: Ankhiyon se goli maare

 

Related Articles

Leave a Reply

Back to top button